October 15, 2021 Första gången på Flood Expo – NOAQ Boxwall BW102

För tredje gången deltog NOAQ i Flood Expo i Birmingham. Äntligen kunde vi åter igen träffa distributörer, kunder och utställare personligen. Intresset för vårt översvämningssystem ökar ständigt, särskilt efter översvämningarna i Europa i somras.

En helt ny 15 meter lång Boxwall BW102 mötte besökarna i vår monter, tillsammans med vår klassiska modell, BW52, båda utvecklade av oss själva under de senaste 25 åren. Vi fick många kommentarer om hur enkelt det var att sätta upp en NOAQ Boxwall. Vi visade också en NOAQ Boxpool – en temporär bassäng för uppsamling av till exempel farliga vätskor. En Boxpool monteras med samma boxwallkomponenter, men på ett annat sätt. Med “Spill Response Expo” i samma hall visade många besökare ett stort intresse för denna snabba och mångsidiga teknik för att säkert ta hand om alla slags vätskor.

Tack från NOAQ -teamet till alla som deltog i Flood Expo, besökare såväl som utställare. Och extra roligt att träffas personligen med både våra brittiska och tjeckiska distributörer.

Drift & Produktion Atellus AB