March 21, 2022 NOAQ söker nya medarbetare

NOAQ Flood Protection AB utvecklar temporära skyddsvallar och andra produkter till skydd mot översvämningar. Vår största produkt är Boxvallen, en självförankrande mobil skyddsvall som vi idag exporterar via ett 40-tal distributörer i lika många länder, världen över. 

De senaste åren har vi vuxit kraftigt. Förra året sålde vi för över 30 miljoner. Och efterfrågan fortsätter att öka, inte minst efter översvämningarna i Europa förra sommaren.

 

Produktionsansvarig

Tillverkningen av våra produkter har vi lagt ut på ett antal underleverantörer i Sverige och Danmark. Din uppgift blir att hålla koll på dem och deras produktion och upphandla/avropa produkter i lagom takt. Det handlar om hela produktionskedjan, från komponenter, specifikationer och prognoser till inköp och leverans.

I takt med att vi växer, och lanserar nya produkter, så kommer du att få knyta till oss nya tillverkare, även i andra världsdelar. Internationell erfarenhet är därför ett krav, liksom goda språkkunskaper i svenska och engelska.

 

Försäljningsansvarig

Du kommer att ansvara för kontakten med våra distributörer, och bistå dem i deras försäljningsarbete, men även ha hand om och utveckla vår direkta försäljning, till såväl svenska som utländska kunder. Erfarenhet från internationell försäljning är ett krav, liksom goda språkkunskaper i svenska och engelska.

 

Välkommen med din ansökan

Mejla din ansökan till Ann på ann@noaq.com senast 8 april, märk din ansökan med tjänsten du söker.
För frågor, ring Ann på 076-7710008 eller Sigurd på 070-3330140.

Drift & Produktion Atellus AB