October 19, 2022 NOAQ har ny distributör i Indien

Att Indien har stora problem med översvämningar är väl känt. Nu har NOAQ möjlighet att bidra med en lösning, i och med att vi fått en distributör i landet. Det är företaget Frontier Flood Barriers India i New Delhi som beslutat ta in NOAQs produkter i sitt sortiment.

“Vi ser framemot att samarbeta med NOAQ och lansera översvämningsbarriären, Boxvallen, till den indiska marknaden där risken för skador på grund av översvämningar har ökat drastiskt under senaste åren. Med förändrade klimat och väderförhållanden ser vi ett stort behov att erbjuda snabba och enkla lösningar till kunderna. Stora fördelar med Boxvallen är att den kan byggas upp under pågående översvämning och sedan lätt packas ihop och förvaras” – säger Mr. Yuvraj Singh Ahuja, Frontier VD.

Frontier Flood Barriers India är en division av Frontier Polymers Pvt Ltd, ett av Indiens ledande konstruktions och tillverkningsföretag för rotationsgjutning, som också driver Frontier Traffic Safety India, en portal dedikerad till trafiksäkerhetsprodukter.

För mer information om Frontier Flood Barriers India, besök företagets webbplats här.

Drift & Produktion Atellus AB