May 7, 2024 Kan du vara vår nästa kollega?

Vi har de senaste åren haft en stark tillväxt och har fortsatta ambitiösa tillväxtplaner för de kommande åren. Som ett resultat av detta söker vi nu våra nästa nya kollegor med placering på vårt huvudkontor i Näsviken. Just nu har vi två spännande jobbmöjligheter:

 

Försäljningsansvarig

Du kommer att ansvara för kontakten med våra distributörer som idag är ca 40 stycken i nästan lika många länder världen över. Ditt uppdrag är att bistå distributörerna med information, marknadsföringsmaterial, kunskap och inspiration för att gynna deras försäljning. Du ska också ta fram försäljningsprognoser och avstämningar, sätta försäljningsmål och jobba långsiktigt och strategiskt med goda kundrelationer i fokus. Ett visst personalansvar samt delaktighet i ledningsgruppen ingår i tjänsten. Du arbetar till största delen på plats på huvudkontoret i Näsviken och reser vid behov till våra distributörer, deltar på mässor och event mm.

Eftersom vi till största delen har internationella kontakter så är det en självklarhet att du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Talar du fler språk är det ett välkommet tillskott. Vi ser även gärna att du har arbetat med internationella kundrelationer tidigare och känner dig trygg i olika affärskulturer.

 

Marknadskommunikatör

Tjänsten som marknadskommunikatör innebär ett övergripande ansvar för att planera och driva NOAQs kommunikationsstrategi som sedan kommuniceras i text och bild för att marknadsföra NOAQs produkter samt stärka varumärket ut mot omvärlden. Ett visst personalansvar samt delaktighet i ledningsgruppen ingår i tjänsten. Stor vikt läggs vid din grafiska kompetens.

Tjänsten utövas till största delen på plats på NOAQs huvudkontor I Näsviken men du kommer också att planera och medverka vid mässor och andra event, både nationellt och internationellt för att på så sätt stärka NOAQs varumärke.

 

Bli en del av NOAQ-teamet du också för att vara med och skapa ett mer översvämningståligt samhälle tillsammans med oss!

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till: linda@noaq.com

Vi tar in ansökningar löpande.

Drift & Produktion Atellus AB