March 8, 2024 NOAQ utser ny produktions- och inköpsansvarig

NOAQ Flood Protection AB tar ytterligare steg för att stödja organisationens tillväxtplan och ambitioner för framtiden genom att utse Patric Lindh som sin nya produktions- och inköpsansvarig. Patric har omfattande erfarenhet av inköp, produktutveckling och tillverkning, och höll nyligen positionen som inköpare på Oil Quick AB, marknadsledande inom automatiska snabbfästessystem för entreprenadmaskiner, med sitt huvudkontor i den närliggande staden Hudiksvall.

“Jag har haft ögonen på NOAQ i nästan 4 år och kunde inte motstå att söka när möjligheten uppstod. Produkten och företaget är här precis vid rätt tidpunkt och detta kommer att bli en mycket intressant resa de närmaste åren. NOAQ:s nyckelord om att arbeta och leva i Näsviken och dess omgivningar var också en stor fördel för mig eftersom jag bor med min familj i byn.

Jag hoppas att med min erfarenhet från tidigare mycket expansiva internationella företag kan bidra till NOAQ:s fortsatta framgång. Jag ser fram emot att träffa alla från leverantörer och kunder för att bygga på mitt nätverk och kunskap inom NOAQ:s segment” säger Patric Lindh

Vi önskar Patric varmt välkommen till NOAQ-teamet!

Drift & Produktion Atellus AB