February 23, 2023 NOAQ uppmuntrar sina anställda att resa kollektivt!

NOAQ uppmuntrar sina anställda att resa kollektivt. Ny busshållplats i Näsviken. Foto: Sigurd Melin, NOAQ Flood Protection AB

NOAQ Flood Protection är ett miljömedvetet företag och tittar på alla områden i företaget för att skapa en hållbar framtid för kommande generationer. Exempelvis prioriteras alltid affärsresor med tåg och buss över bil och flyg när möjligheten finns.

Att resa kollektivt är klimatsmart och det vill vi uppmuntra” säger Linda Rudbäck, HR-ansvarig på företaget. Linda berättar vidare kring idéen om en närliggande busshållplats och hur X-trafik tog hand om frågan. ”Då företaget har vuxit kraftigt de senaste åren och har idag 11 anställda vill vi uppmuntra att resa kollektivt mellan Hudiksvall och Näsviken. För detta behövdes bland annat en busshållplats nära huvudkontoret. Jag kontaktade X-trafik i slutet av januari för att se vilka möjligheter som fanns, och knappt en månad efter har nu ett nytt stopp skapats för linje 21.” Även om idéen tog fart utifrån NOAQs behov så hoppas företaget att det nya stoppet är ett välkommet tillskott för boende, besökare och andra pendlare i närområdet.

Stort tack till X-trafik för ert snabba agerande, tillsammans når vi resultat.

Pressmeddelande 23 feb 2023 (PDF)

Drift & Produktion Atellus AB