September 22, 2023 Inspirerande distributörsmöte hos NOAQ!

Nyligen hade vi nöjet att stå värdar för NOAQs distributörsmöte 2023 där distributörer från hela världen slöt upp. Det var ett möte fyllt med livliga diskussioner och en skatt av värdefulla insikter kring försäljningen och nyttan med våra mobila översvämningsskydd på olika marknader.

 

Vårt tack går till varje distributör som deltog och gjorde detta event till en framgång. Idéerna som utbyttes och de band som stärktes under detta möte kommer utan tvekan att ha en positiv inverkan på våra framtida projekt.

 

Vi är stolta över enheten och engagemanget inom vårt distributörsnätverk, och vi ser fram emot de möjligheter som väntar. När vi går framåt med förnyat engagemang, har vi förtroende för nätverkets samlade styrka och förmåga att driva framgång i alla delar av världen. We are changing the game of flood-fighting!

 

Vi tackar alla lokala företagare som såg till att boende, konferenslokal, mat, godis, keramik, trycksaker och bussanslutningar fungerade.

Parkhyddan, Fagerströms Karamell fabrik, Miss Sara, Hennings Veranda, Strandpiren, Näsvikens Livs, Hudik Taxi, Hotell Best Western, Hotell Temperance, Tisdag tryckeri och Kajsas Keramik.

 

Stort tack från Team NOAQ

Drift & Produktion Atellus AB