November 2, 2021 NOAQ Boxvall vinnare av utmärkelsen ”Quality Innovation Award 2021” 

Det här är jätteroligt! Vi vet att NOAQ Boxvall gör skillnad för människor och det är den vetskapen som driver oss framåt. Att bli en av vinnarna av utmärkelsen “Quality Innovation Award 2021” är en riktigt bra nyhet.

Domarkommitténs motivering: “NOAQ Boxvall är en unik innovation som kan skapa stor nytta för räddningstjänst och privatpersoner vid översvämningar och oväder. Med tanke på aktuella klimatförändringar torde denna innovation vara av största vikt och kunna bidra till ett högt värdeskapande vid olyckor och naturkatastrofer. Genom att nyttja naturens fysikaliska principer på ett nytt sätt bidrar denna innovation till att påtagligt effektivisera uppbyggande av barriärer vid översvämningar samt att dramatiskt underlätta för den personal som utför sådant arbete.”

Quality Innovation Award är en utmärkelse som varje år delas ut till företag, organisationer eller enskilda individer med innovationer som har en tydlig koppling till en medveten systematik i sitt arbete och en utgångspunkt från ett klart identifierat kundbehov. Utmärkelsen är ett samarrangemang mellan kvalitetsinstituten i flera länder. Vinnova är SIQs partner i Sverige.

Den svenska utmärkelseceremonin äger rum kl. 14.00 den 14 december i Göteborg.

 

 

Drift & Produktion Atellus AB